Caner Erkin'de beklenen oldu! Herkes sezon başında bunu tahmin etmişti...

Kariyerinde yaptığı asistlerle dikkat çeken Caner Erkin, 2022-23 sezonuna da sükseli bir giriş yaptı. Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, geride bıraktığımız sezonda yaptığı asist sayısına bu sezon sadece 6 maçta ulaştı.

www.aksam.com.tr

Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, kariyeri boyunca yaptığı asistlerle dikkat çekmişti. Deneyimli sol bek, bu alanda yeni sezona da harika bir giriş yaptı. Caner Erkin geçtiğimiz sezon 31 maçta ulaştığı sayıya 2022-23'te henüz 6. karşılaşmasında uzandı.

CANER ERKİN BİLDİĞİMİZ GİBİ

Türk futbolunun iz bırakan sol beklerinden Caner Erkin, asistlerine devam ediyor. Forma giydiği her takımda bu alanda iyi işler yapan 33 yaşındaki Caner Erkin, Fatih Karagümrük'te de benzer performansını sürdürüyor.

GEÇEN SEZON 31 MAÇTA YAPTIĞINI BU SEZON 6 MAÇTA YAPTI

Geride bıraktığımız sezon başında Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan Caner Erkin, çıktığı toplam 31 maçta 4 asistlik istatistik yakalamıştı. Tecrübeli sol bek bu sezona ise müthiş girdi. Caner Erkin 31 maçta yaptığı 4 asiste bu sezon sadece 6 maçta ulaştı.

CANER ERKİN ZİRVEDE

Süper Lig'de 7 hafta geride kalırken 6 maçta forma giyen Caner Erkin, 4 asist yaptı ve bu alanda ligin ilk sırasında bulunuyor. Caner Erkin'in yanı sıra Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst da 7 maçta yaptığı 4 asistle zirveyi paylaşıyor.

www.aksam.com.tr