Caner Erkin yıkıldı kaldı! Herkes ters köşe: Yeni takımı belli oldu

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük'teki durumunu tayin edecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Lige kötü bir başlangıç yapan Fatih Karagümrük, sol beke flaş bir takviye yapmak üzere. Söz konusu transfer Caner Erkin'in akıbetini belirleyebilir. İşte detaylar…

Fanatik

Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan Caner Erkin'in geleceğini belirleyebilecek bir transfer gerçekleşmek üzere. İstanbul ekibiyle sözleşmesinin son yılına giren Caner Erkin, söz konusu transferle hamle oyuncusuna dönüşebilir.

CANER ERKİN'İN YERİNE FLAŞ TRANSFER

Geçen sezonun flaş ekiplerinden Fatih Karagümrük, Pirlo ile yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı. Takımın deneyimli sol beki Caner Erkin de performansıyla geçer not almazken, İstanbul temsilcisinde transfer çalışmaları sürüyordu.

YİNE FENERBAHÇE'DEN

Caner Erkin'in bölgesine transfer yapmak için mesai harcayan Fatih Karagümrük, aradığı ismi Fenerbahçe'de buldu. Sarı-Lacivertlilerin yeni sezon planları arasında yer almayan Filip Novak, Fatih Karagümrük'e transfer oluyor.

CANER ERKİN'İN KULÜBE YOLU GÖRÜNEBİLİR

Söz konusu transferin gerçekleşmesi halinde Caner Erkin'in hamle oyuncusuna dönüşmesi bekleniyor. Adı Sivasspor ve Sparta Prag'la da anılan Fenerbahçe'nin deneyimli isminin transferine kesin gözüyle bakılıyor.

YÖNETİMLER GÖRÜŞÜP ANLAŞMA AŞAMASINA GELDİ

Süleyman Hurma ve yönetimi, transfer için Fenerbahçe ile görüşüp büyük oranda anlaşma sağladı. Son pürüzlerin de giderilmesinin ardından imzaların resmen atılması bekleniyor.