Caner Erkin transferinde herkes ters köşe oldu! 34'ünde kariyerinin imzasını atıyor

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin, Galatasaray Beşiktaş ve Hatayspor'un radarına girmişti. Caner Erkin'in Beşiktaş ile yarım sezonluk imza atacağı konuşulurken kamuoyuna bomba gibi bir haber düştü. Yetenekli oyuncu La Liga ekiplerinden Mallorca ve Cadiz ile görüşüyor.

Geçtiğimiz yıl güzel bir sezon geçiren Caner Erkin çıktığı 31 maçta 1 gol 3 asist ile 4 gole direkt katkı yapmıştı. Bu sezon Karagümrük forması altında çıktığı maçlarda istenileni veremeyince forma şansı bulamayan yetenekli oyuncu sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Adı Galatasaray Beşiktaş ve Hatayspor ile anılan Caner Erkin'in sürpriz talipleri çıktı. La Liga ekiplerinden Getafe, Mallorca ve Cadiz yetenekli oyuncuyu radarına aldı.

CANER ERKİN'E LA LİGA YOLU GÖRÜNDÜ

Erten Süzgün'ün haberine göre, deneyimli sol bek oyuncusu, La Liga ekiplerinden Getafe, Mallorca ve Cadiz ile görüşüyor. Caner Erkin'in yeni takımının kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor. 34 yaşındaki futbolcu, bir takımla anlaşma sağlaması halinde, yeni takımında transfer döneminden sonra oynamaya başlayabilecek. Caner Erkin, daha önce yurt dışında CSKA Moskova ve Inter'de forma giymişti.

Caner Erkin'in ayrılma sebebi

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük'le yollarını ayırma nedeni belli oldu. Fatih Karagümrük'ün Caner Erkin'in performansından memnun kalmadığı ve bu nedenle tecrübeli futbolcuyla karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi