Caner Erkin sonrası şimdi de Hasan Ali Kaldırım! Galatasaraylılar sinir krizi geçiriyor

Galatasaray'da Caner Erkin'den sonra şimdi de Hasan Ali Kaldırım isyanı başladı. Sol bek arayan Galatasaray, gündemine Caner Erkin'i almış ancak taraftarların tepkisi sonrası transferden vazgeçmişti. Sarı-Kırmızılılarda aynı durum şimdi de Hasan Ali Kaldırım için yaşanıyor.

www.aksam.com.tr

Galatasaraylılar Caner Erkin şokunu atlatamamışken şimdi de Hasan Ali Kaldırım iddiası gündemi sarstı. Galatasaraylı taraftarların isyanı sonrası Caner Erkin temaslarından vazgeçilirken, Sarı-Kırmızılıların şimdi de Hasan Ali Kaldırım'ı gündemine aldığı haberi infial yarattı. Detaylar haberimizde...

CANER ERKİN'DEN SONRA İKİNCİ ŞOK HASAN ALİ KALDIRIM

Caner Erkin şokunu üzerlerinden atlatamayan taraftarlar, Galatasaray'ın Hasan Ali Kaldırım hamlesi sonrası ikinci şoku yaşadı! Yönetimin Hasan Ali Kaldırım hamlesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Sarı-Kırmızılılar sosyal medyada ayaklandı.

OKAN BURUK'UN HASAN ALİ KALDIRIM'I ONAYLADIĞI İDDİASI

Başakşehir'dan ayrılmaya hazırlanan Hasan Ali Kaldırım'ın Okan Buruk tarafından onaylandığı iddiası ise Galatasaraylıların sinir krizlerine karmasına sebep oldu. Takvim'de yer alan habere göre Cimbom, deneyimli sol beki devre arasında kadrosuna katmak adına görüşmelere başladı.

GALATASARAYLILAR YİNE İSYANDA

Galatasaraylılar Caner Erkin gibi Hasan Ali Kaldırım'ı da kesinlikle takımlarında görmek istemiyor. Yönetimin ilerleyen günlerde nasıl bir adım atacağı şimdiden merak konusu oldu.

15 MAÇTA 3 GOLE KATKI VERDİ

Hasan Ali Kaldırım geçtiğimiz günlerde Emre Belözoğlu tarafından kadro dışı bırakılmış ve oyuncudan kendisine takım bulması istenmişti. Deneyimli futbolcu bu sezon Turuncu-Lacivertlilerle toplam 15 maça çıktı ve 1 gol, 2 asistlik katkı verdi.