Ve resmen bitti bu iş! Çağlar Söyüncü'nün yeni adresini duyurdular

Çağlar Söyüncü için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Fazla süre alamadığı Atletico Madrid'de ayrılığı gündemde olan milli stoper Çağlar Söyüncü'nün yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Atletico Madrid'de sezon başında transfer edilen ve fazla süre alamayan Çağlar Söyüncü'nün ayrılığı gündemde. Adı geçtiğimi günlerde Fenerbahçe ile de gündeme gelen Çağlar Söyüncü için Panathinaikos devreye girdi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İÇİN AYRILIK ÇANLARI ÇALIYOR

Geçtiğimiz yaz Leicester City'den ayrılan Çağlar Söyüncü, La Liga ekibi Atletico Madrid'e imzayı atmıştı. Ancak milli stoperin İspanyol ekibindeki hikayesi iyi başlamadı. Yeni takımında fazla süre alamayan ve sakatlıklarla boğuşan Çağlar için ayrılık gündemde. 27 yaşındaki stoperin adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile gündeme gelmişti.

FATİH TERİM ONU İSTEDİ

Yunanistan basınında yer alan habere göre; Panathinaikos'un yeni teknik direktörü Fatih Terim, Çağlar Söyüncü'nün transfer edilmesini istedi. Bu doğrultuda harekete geçen Yunan ekibi, transferi bitirmek için kolları sıvadı. 27 yaşındaki savunmacı için şartlar zorlanacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Çağlar Söyüncü bu sezon Atletico Madrid formasıyla yalnızca 8 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 167 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, skora etki edemedi.