Çağlar Söyüncü'nün dünyası başına yıkıldı! Her şey altüst oldu: Resmen dibi gördü

Çağlar Söyüncü için işler yolunda gitmiyor. Uzun süre formasını giydiği Leicester City'den bu yaz ayrılarak La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü adeta kabusu yaşadı. İşte detaylar...

Uzun yıllar formasını giydiği Leicester City'den ayrılan Çağlar Söyüncü bu yaz Atletico Madrid'e transfer oldu. Piyasa değeri 2021'de 45 milyon euro ile zirveyi gören Çağlar Söyüncü o günden bugüne adeta dibi gördü.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ, İSPANYA'YA YELKEN AÇTI

2018'in yazında Freiburg'tan 21.1 milyon euro bonservis bedeliyle Leicester City'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinin formasını uzun süre giydi. Premier Lig'de 2021'de şampiyonluk sevinci yaşayan milli stoper, bu yaz takımdan ayrılarak Atletico Madrid'e imza attı.

RESMEN DİBİ GÖRDÜ

Piyasa değeri 2021'in yazında 45 milyon euro ile zirveyi gören Çağlar Söyüncü, günden güne eridi. Milli stoperin piyasa değeri 2 yılda tam 30 milyon euro gerileyerek 15 milyon euroya düştü.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon kadroda düşünülmediği Leicester City'de yalnızca 9 resmi maça çıkan Çağlar Söyüncü, 709 dakika sahada kaldı ve 1 golle skora etki etti.

Milli stoper bu sezon formasını giydiği Atletico Madrid'de ise şu ana kadar 2 resmi maça çıktı ve 45 dakika sahada kaldı.