Çağlar Söyüncü'den yıkan haber! Karar resmen duyuruldu

Çağlar Söyüncü'den kötü haber geldi. Fenerbahçe'de forma giyen milli stoper cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. İşte Çağlar Söyüncü transferinin detayları...

Yaşar Çifcibaşı

Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Ara transfer döneminde kiralık olarak Atletico Madrid'den takıma katılan 27 yaşındaki futbolcudan kötü haber geldi. Fenerbahçe'nin sezon sonunda bonservisini almak istediği Çağlar için İspanyol kulübünden karar çıktı. İşte detaylar...

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN KÖTÜ HABER

İspanyol basınından gelen bilgilere göre; Atletico Madrid, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü'yü yeni sezon planlamasına dahil etti. Diego Simeone'nin talebi doğrultusunda La Liga ekibi, Çağlar'ı takıma geri çağırma kararı aldı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü planları iptal oldu.

FENERBAHÇE'DE MUTLU

Öte yandan milli futbolcu Çağlar Söyüncü ise Fenerbahçe'de forma giymekten mutlu. Taraflar arasında yapılacak görüşmeler sonrası 27 yaşındaki futbolcunun kararı, bu transferde önemli olacak.

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe formasıyla bugüne kadar 12 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda gösterdiği performansla, taraftarların ve teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

www.aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı