Çağlar Söyüncü henüz ilk maçta İngiltere'de gündeme oturdu! Herkesin dilinde o var

Çağlar Söyüncü'nün Leicester City macerası sona mı eriyor? Ligin ilk hafta maçına yedek başlayan ve süre alamayan Çağlar Söyüncü'nün Leicester City'den ayrılacağı iddiaları İngiliz basınında tekrar yer almaya başladı.

aksam.com.tr

Çağlar Söyüncü 4 yıllık Leicester City serüvenini sonlandırmaya hazırlanıyor. İngiltere Premier Lig'in ilk hafta maçında Brentford'u konuk eden Leicester'de Çağlar Söyüncü'nün tercih edilmemesi dikkat çekti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ TRANSFERİ YENİDEN GÜNDEMDE

Leicester City'nin Brentford ile 2-2 berabere kaldığı maça yedek kulübesinde başlayan Çağlar Söyüncü, mücadelede süre alamadı. Hocası Brendan Rodgers tarafından tercih edilmeyen Çağlar Söyüncü için transfer dedikoduları bir kez daha ayyuka çıktı.

LEİCESTER'A VEDA EDİYOR

İngiliz basını Çağlar Söyüncü'nün transfer dönemi kapanmadan Liecester'dan ayrılacağını yazdı. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberde oyuncunun sözleşmesinin son yılına girdiği ve Brendan Rodgers'ın planları arasında yer almadığı belirtildi.

"MUTLAKA GİTMİŞ OLMALI"

Leicester City taraftarı da Çağlar Söyüncü'nün süre alamamasını transfere yordu. Bazı taraftarların sosyal medyada "mutlaka gitmiş olmalı" yorumları dikkat çekti.

Rıdvan Dilmen'in Haris Seferovic iddiası olay oldu! Tüm Galatasaraylılar bunu konuşuyor

İNTER VE CHELSEA İDDİALARI

Adı uzun süre Inter ile anılan Çağlar Söyüncü'nün Skriniar'ın yerine transfer edileceği iddia edilmişti ancak iş bir türlü resmiyete dökülemedi. Milli stoperimiz son olarak da Chelsea'ye yazılmıştı. Çağlar Söyüncü'nün yeni adresinin neresi olacağı merak konusu.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN LEİCESTER CİTY KARNESİ

Leicester City formasıyla toplam 123 maça çıkan Çağlar Söyüncü 3 gol, 1 asistlik katkı verdi. 26 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 40 milyon euro.

aksam.com.tr