Büyük sürpriz! Ve Şenol Güneş'i duyurdular: Resmen geri dönüyor...

Şenol Güneş, bu sezona büyük umutlarla giriş yaptığı Beşiktaş'tan alınan kötü sonuçların ardından ayrılmıştı. Sahalara geri dönmeye hazırlanan Şenol Güneş'in yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve yeni adresi merak konusu olan Şenol Güneş için flaş bir gelişme yaşandı. Sahalara geri dönmeye hazırlanan deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş'in yeni takımını duyurdular.

ŞENOL GÜNEŞ'İN 2. BEŞİKTAŞ HİKAYESİ KÖTÜ BİTTİ

Beşiktaş'ta 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Şenol Güneş, sezon başında yeniden siyah-beyazlıların başına geçti. Ancak bir türlü istenen sonuçların alınamaması ve kötü gidişat nedeniyle geçtiğimiz haftalarda yollar ayrıldı.

GERİ DÖNÜYOR! İŞTE YENİ ADRESİ...

Siyah-beyazlılardan ayrılan Şenol Güneş, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Azerbaycan Futbol Federasyonu, milli takımın teknik direktörlüğüne Güneş'i getirmeyi planlıyor. Tecrübeli hoca için yılbaşına kadar kesin kararın verileceği belirtildi.

KARİYER ÖZETİ

Şenol Güneş, daha önceden Trabzonspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, A Milli Takım, FC Seoul, Bursaspor ve son olarak da Beşiktaş'ta görev aldı. Siyah-beyazlılarla 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 71 yaşındaki teknik adam, Trabzonspor ile ise 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazandı.