Büyük sürpriz! Ozan Tufan transferine nokta koyuldu

Ozan Tufan'ın Hull City'deki akıbeti netleşti. Beşiktaş'ın gündeminde olan milli futbolcuya yurt dışından da teklifler geldiği kulüp kanadından resmen doğrulanmıştı. Ozan Tufan için yapılan transfer görüşmeleri resmiyete dökülmeyince oyuncunun takımdaki geleceği bu sezon için kesinleşti. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Hull City'de Ozan Tufan'ın geleceğiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Türkiye'ye döneceği iddia edilen ve Beşiktaş'ın temaslarda bulunduğu Ozan Tufan'ın akıbeti netlik kazandı. İşte Ozan Tufan transferinde yaşanan son dakika gelişmesinin detayları...

OZAN TUFAN İÇİN RESMİ TRANSFER İTİRAFI

Ozan Tufan sezon başında 3 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olmuştu. İlk haftalarda harika bir performans sergileyen milli futbolcu, ilerleyen haftalarda gözden düşmüştü. Öte yandan Hull City kanadı, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Ozan Tufan'a Türkiye de dahil olmak üzere yurt dışından teklifler olduğunu resmen itiraf etmişti.

OZAN TUFAN'IN BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİ YATTI

Ozan Tufan için Beşiktaş devreye girmiş ve resmi temaslarda bulunmuştu. Siyah-Beyazlılar, deneyimli futbolcuyu ikna etse de Hull City ile anlaşamayınca transfer yatmıştı. Beşiktaş'ın yanı sıra Avrupa kulüplerinin ilgisi de resmiyete dökülmeyince Ozan Tufan'ın transferi bir başka bahara kaldı.

SEZONU HULL CITY'DE TAMAMLAYACAK

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Ozan Tufan'ın sezonu Hull City'de bitirmesi kararı alındı. İngiliz ekibi, 6 aylık süreçte oyuncunun performansına göre yeni sezon öncesi transfer kararını verecek. Hatırı sayılır bir teklif durumunda 2023-24 sezonu öncesi Ozan Tufan'ın ayrılığına izin verilecek.

Ozan Tufan bu sezon Hull City formasıyla Championship'te 25 maça çıkarken 4 gollük katkı verdi.

www.aksam.com.tr