Büyük Serdar Dursun krizi! Gemileri yaktı

Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Dinamo Kiev maçının ardından takımdan ayrılmayı kafaya koydu. Jorge Jesus tarafından ilk 11'de çok fazla şans verilmeyen Serdar Dursun, gelen transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Dinamo Kiev maçından sonra büyük bir karar değişikliğine gitti ve gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı. Jorge Jesus geldikten sonra forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli golcü için Avrupa'dan birçok takım devreye geldi. Milli yıldız da transfere sıcak bakıyor.

SERDAR DURSUN'DAN AYRILIK KARARI

Aksam.com.tr'nin Gazeteci Ekrem Konur'dan aktardığı habere göre; İspanya, Almanya, İtalya ve Arap Yarımadasından transfer teklifleri alan Serdar Dursun gelen teklifleri değerlendirmeye alma kararı verdi.

Daha önceleri Fenerbahçe'de kalmak için teklifleri reddeden milli golcünün Jorge Jesus'un ona karşı olan tutumundan sonra kararını değiştirdiği öne sürüldü.

SERDAR DURSUN AVRUPA EKİPLERİNİN GÜNDEMİNDE

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Serdar Dursun ile ilgilenen ekiplerin başında Schalke 04 ve Real Mallorca'nın olduğu ifade edildi. Tecrübeli golcünün bu iki ekibin transfer listesinde olduğu ve iki kulübün yakın markajında olduğu öne sürüldü.