Büyük Nicolas Pepe krizi! Bin pişman oldular...

Trabzonspor'un Fildişili yıldızı Nicolas Pepe için flaş bir gelişme yaşandı. Arsenal'in eski teknik direktörü Unai Emery'den Nicolas Pepe ile ilgili yıllar sonra bir itiraf geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'un yaz transfer döneminde kadrosuna katarak büyük ses getirdiği Nicolas Pepe şu zamana kadar süre bulduğu sürede performansıyla sınıfı geçti. İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'e rekor bonservis ücretiyle transfer olan Fildişili oyuncu için yıllar sonra büyük bir itiraf geldi. O zaman ki Arsenal Teknik Direktörü olan Unai Emery, işine son verilmesinin sebeplerinden birinin de Nicolas Pepe olduğunu söyledi.

NICOLAS PEPE, ARSENAL'İ PİŞMAN ETTİ

İngiltere Premier Lig'in dev ekibi Arsenal 2019 yılında Nicolas Pepe'yi Fransız ekibi Lille'den 80 milyon euro gibi astronomik bir rakama transfer etmiş ve Fildişili oyuncu, Topçular'ın tarihindeki en pahalı transfer ünvanı rekorunu eline geçirmişti. Arsenal'de bekleneni veremeyen Nicolas Pepe için Unia Emery'den itiraf geldi. Emery, Arsenal'den kovulma sebeplerinden birinin Pepe olduğunu söyledi. Arsenal'in bu transfer için büyük pişmanlık yaşadığı biliniyordu.

PREMIER LİG'DE RAKAMLARI

Premier Lig tarihinin en pahalı transferlerinden biri olan Nicolas Pepe performansıyla vasatı aşamamıştı. Fildişili oyuncu, Premier Lig'de 80 maça çıkmış ve 16 gol 9 asist ile skora etki etmişti.

TRABZONSPOR RAKAMLARI

Nicolas Pepe, Trabzonspor formasıyla 4 maçta 180 dakika süre bulurken 1 gol 1 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr