Büyük Mostafa Mohamed depremi! Fransa'da ortalık yıkıldı: Yer yerinden oynadı...

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak Ligue 1 ekibi Nantes'e transfer olan Mostafa Mohamed Fransa'da gündem oldu. Nantes ile sezona iyi bir başlangıç yapan golcü oyuncu, ülkede gündem oldu. İşte Mostafa Mohamed haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan Nantes'e kiralanan ardından bu sezon başında bonservisiyle Fransız ekibine katılan Mostafa Mohamed, performansıyla kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelmeyi başarmıştı. Mısırlı oyuncu, için her şey iyi giderken işler adeta bir an da tersine dönerek Fransa'nın en çok konuşulan futbolcusu haline geldi.

MOSTAFA MOHAMED SINIFTA KALDI

Ligue 1'de Nantes formasıyla fırtınalar estiren Mostafa Mohamed, Strasbourg karşısında belki de kariyerinin en kötü maçını oynadı. Nantes'in evinde 3-1 kaybettiği mücadelenin faturası Mısırlı oyuncuya kesildi. Mostafa Mohamed, Fransa'da manşetleri yoğun eleştirilerle beraber süsledi. Nantes taraftarları da sosyal medya üzerinden golcü oyuncuyu eleştiren çok sayıda paylaşım yaptı.

SADECE OYUN OLARAK DEĞİL İSTATİSTİKLERİ DE KÖTÜYDÜ

Başarılı oyuncu, sadece oyun anlamında değil rakamlarda da sınıfta kaldı. Mostafa Mohamed, 5 kafa vuruşu yaptığı mücadelede çerçeveyi hiç bulamadı. 27 yaşındaki oyuncu aynı zamanda tam 12 top kaybı yaparak oldukça kötü bir gün geçirdi. Başarılı oyuncu, 80'inci dakikada yerini Matthis Abline'e bıraktı.

SEZON RAKAMLARI

Mostafa Mohamed, bu sezon Nantes formasıyla sadece Ligue 1'de 22 maçta 1513 dakika süre buldu. Mısırlı golcü, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 1 asist ile skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr