Büyük kriz! Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı...

Nuri Şahin'in ayrılığının ardından takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren Antalyaspor'da olumsuz gelişmeler yaşanıyor. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Akdeniz ekibi, deneyimli çalıştırıcıya istediğini veremedi. Sergen Yalçın gelişmesinin detayları haberimizde...

Süper Lig'de 10 şubat itibariyle transfer tahtası kapandı. Transferde 'pasif' kalan tek takım ise Antalyaspor oldu. Teknik direktörü Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a gitmesiyle koltuğa Sergen Yalçın'ı getiren yönetim, büyük bir şok yaşadı. FIFA, Süper Lig'den 7 kulübe transfer yasağı getirildiğini açıklarken bu takımlar arasında Akdeniz ekibi de vardı. Diğer 6 kulüp bu yasağı kaldırmayı başarırken, Antalya ekibi bu işte başarısız oldu.

SERGEN YALÇIN UMDUĞUNU BULAMADI

Sergen Yalçın, devre arasında takıma takviye yapılması bekliyordu. Yönetim ise, transfer yasağını kaldırmamasıyla bu isteği yerine getiremedi. Daha önce, "Biraz kısıtlı kadromuz var ama ümit ediyorum transfer dönemi bitene kadar 2-3 oyuncu katabiliriz" ifadelerini kullanan tecrübeli hoca, durumdan memnun kalmadı.

6 OYUNCUSUYLA YOLLAR AYRILDI

Transfer yasağını kaldırabilmek için bazı oyuncularını satarak gelir elde etmeye çalışan Akdeniz ekibinde yönetimin hesabı çarşıya uymadı. Devre arasında Sinan Gümüş, Mustafa Erdilman, Ege Bilse, Erkan Eyibil, Gerrit Holtmann ve sözleşmesi feshedilen Sagiv Jehezkel takımdan ayrıldı. Umduğu geliri elde edemeyen Antalyspor, yasağı kaldıramadı.

9 MAÇTA 2 YENİLGİ

İstediği alamayan Sergen Yalçın, beklentiyi fazlasıyla karşılıyor. Akdeniz ekibiyle 9 maça çıkan tecrübeli hoca, 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Öte yandan, 1.44 puan ortalamasına ulaştı.

www.aksam.com.tr