Büyük kriz çıktı! Emre Mor'u yıkan haber...

Emre Mor için Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin transfer ettiği isimler yıldız oyuncu Emre Mor'un forma bulma ihtimalini zora soktu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de transferler açıklanmaya devam ederken Emre Mor için de flaş bir gelişme yaşandı. Cengiz Ünder ve Ryan Kent transferleri sonrası Emre Mor'un forma şansı bulma ihtimali zora girdi.

EMRE MOR, 2 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

2022'nin yazında Fenerbahçe, Emre Mor'u Fatih Karagümrük'ten kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertlilerin 2 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Emre Mor, teknik direktör Jorge Jesus'un yıldızlarından biri olmuştu.

TRANSFERLER İŞİNİ ZORA SOKTU

Bu yaz yaptığı transferlerle ses getiren Fenerbahçe, kanat mevkisine Cengiz Ünder ve Ryan Kent'i aldı. Yapılan bu transferler sonrası kadro rotasyonunda 26 yaşındaki oyuncunun forma şansı bulma ihtimali zora girdi.

YAPTIĞI PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

Sakatlığı nedeniyle sahalardan bir süre uzak kalan Emre Mor, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Mor yaptığı paylaşımda, "Çabuk unutuyorlar, fakat hatırla; başarı, sonunda ulaştığın yerdir, başında değil..." ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Mor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1584 dakika sahada kalan 26 yaşındaki oyuncu, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.