Büyük hayal kırıklığı! Galatasaray'da sürpriz gelişme: Ndombele kararı belli oldu...

Galatasaray'da büyük bir hayal kırıklığı yaratan Tanguy Ndombele için karar verildi. Galatasaray yönetimi sürpriz bir karar aldı. İşte Galatasaray'da yaşanan Tanguy Ndombele gelişmesi...

FATİH BURAK YILDIRIM

Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyon olmak isteyen Galatasaray, sezon başında yıldızlarla dolu bir kadro kurdu. Sarı kırmızılıların orta saha hattına Ndombele'yi transfer etmesi, yaz aylarında büyük ses getirmişti. Ancak 26 yaşındaki futbolcu büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Galatasaray'ın Tanguy Ndombele kararını ise İngilizler duyurdu.

GALATASARAY İLE TOTTENHAM ARASINDA TANGUY NDOMBELE GÖRÜŞMESİ

İngiliz basınından gelen bilgilere göre; Galatasaray, ocak ayında Tottenham ile yeniden masaya oturacak. Sarı kırmızılı yönetim, Ndombele'nin kiralık sözleşmesini feshetmek istiyor. Öte yandan Tottenham cephesi ise oyuncuyu kesin olarak kadrosuna düşünmüyor. Bir dönem Avrupa futbolunun en önemli yıldızlarından olan Ndombele, şimdi iki kulüp için de istenmeyen adam durumunda.

BİR TÜRLÜ FORM TUTAMADI

Galatasaray'a transfer olduğu sezon başından bu yana Ndombele, Süper Lig'de yalnızca 190 dakika süre alabildi. Ndombele, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta toplam 90 dakika görev aldı. Fransız futbolcu, bu maçlarda gol ya da asist üretemedi.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım