Büyük Hakan Çalhanoğlu krizi! Yer yerinden oynadı: İtalya'da ortalık karıştı...

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. 4 sezon formasını giydiği Milan'dan ayrılarak Inter'e transfer olan milli oyuncu, İtalya'da gündemin ilk sırasına oturdu. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya'da Inter forması giyen ve performansıyla lige damga vuran Hakan Çalhanoğlu için yıllar sonra şok bir itiraf geldi. Milan ile sözleşme uzatmadığı ve Inter'e imza attığı için taraftarlar tarafından 'Hain' ilan edilen başarılı 10 numara oyuncusu için Milan'ın eski sportif direktörü Massimiliano Mirabelli, yaptığı itirafla gündeme geldi.

HAKAN ÇALHANOĞLU GERÇEĞİ YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

2017-2018 sezonunda transfer olduğu Milan'da 4 başarılı sezon geçirdikten sonra sözleşme uzatmayarak Kırmızı-siyahlı ekibin ezeli rakibi Inter'e imza atan Hakan Çalhanoğlu, Milan taraftarından büyük bir tepki görmüştü. Yıllar sonra bu transfer için bir açıklama geldi. O dönem Milan'da sportif direktörlük görevini icra eden Massimiliano Mirabelli, Milan'dan ayrılmak isteyenin Hakan olmadığını kulübün Hakan ile devam etmeme kararını aldığını itiraf etti.

MILAN TARAFTARLARI ÇILGINA DÖNDÜ

Massimiliano Mirabelli'nin itirafı sonrası Milan taraftarları adeta çılgına döndü. Sosyal medya üzerinden kulüp başkanı Paolo Scaroni'ye tepki gösterilen binlerce paylaşım yapıldı. Bazı Milan taraftarları ise paylaşımlarında Hakan'dan özür diledi.

MILAN RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, 4 sezon formasını giydiği Milan'da tüm kulvarlarda 172 maça çıkmıştı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 32 gol ve 48 asistlik skora katkısı vermişti.

www.aksam.com.tr