Büyük Hakan Çalhanoğlu depremi! Yer yerinden oynadı: Bin pişman oldular...

Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu yine gündem olmayı başardı. Bu sezon performansıyla lige damga vuran milli oyuncu, Çizme'de en çok konuşulan isimlerden biri oldu. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya'da Inter forması giyen ve performansıyla lige damga vurmayı başaran Hakan Çalhanoğlu, tekrar olay oldu. 7'nci sezonunu geçirdiği Serie A'da gündemden bir türlü düşmeyen yıldız oyuncu için sürpriz bir itiraf geldi. Hakan, eski kulübünü adeta bin pişman ettirdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU PİŞMANLIĞI

Çizme'de fırtına gibi esen Inter'de takımın adeta beyni olan Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da yine en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı. Milli orta saha oyuncusu, eski kulübü Milan'a saç baş yoldurttu. İtalyan basınında yer alan habere göre; Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu kulüpte tutmadığı için büyük bir pişmanlık yaşıyor. Haberin detaylarında; Hakan ile yollar ayrıldığında kulüpte deprem etkisi yaşandığı kaydedildi.

SERIE A TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Hakan Çalhanoğlu, İtalya Serie A'da en çok gol atan Türk futbolcu olmayı başararak ismini Serie A tarihine yazmıştı. Hakan, ligin 12'nci haftasında Frosinone karşısında fileleri havalandırmış ve o golle Serie A'da 37 gole ulaşarak rekoru Şükrü Gülesin'den devralmıştı.

INTER RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tüm kulvarlarda 124 maça çıktı.30 yaşındaki tecrübeli orta saha, bu karşılaşmalarda 23 gol ve 24 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr