Büyük Fatih Terim krizi! Yunanistan'da ortalık yıkıldı...

Yunanistan'da Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, ülkede gündemden düşmüyor. Son olarak puan kayıplarıyla eleştirilen tecrübeli teknik direktöre ülke basını sert sözlerle yüklendi. İşte Fatih Terim haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim için çalkantılı günler yaşanmaya devam ediyor. Yunan ekibiyle yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fatih Terim ve ekibi tepkilerin hedefi oldu.

PANATHINAIKOS, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK YARA ALDI

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk adaylarından biri olan Panathinaikos'ta son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Fatih Terim ve öğrencilerinin Lamia ve Kifisia'ya karşı aldığı beraberliklerin yankıları hala sürüyor. Alınan bu puan kayıplarının şampiyonluğu oldukça zora soktuğu belirtiliyor.

FATİH TERİM'E ELEŞTİRİ YAĞMURU

Komşu basınında yer alan haberde; "Terim'den başlayıp oyunculara kadar uzanan bu futbol zihniyeti kabul edilemez." ifadelerine yer verilirken şampiyonluk isteyen bir takımın bu kadar rahat bir görüntü sergilememesi gerektiğine dikkat çekildi. Fatih Terim'in "Play-off'ta düzelteceğiz" sözlerine değinilerek, "İyimser bir hava yaratmaya çalışmış olabilir ama bu görüntüyle, bu rahat ruh haliyle Panathinaikos'un işi çok zor." dendi.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Fatih Terim, şu ana kadar Panathinaikos'un başında 16 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan 70 yaşındaki deneyimli teknik direktör maç başına 2.00 puan ortalaması yakaladı.