Büyük Emre Mor sürprizi! Tüm Fenerbahçelilerin beklediği haber geldi

Emre Mor için Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Emre Mor'dan müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Emre Mor için beklenen haber sonunda geldi. Sakatlıkları nedeniyle sahalardan uzak kalan yıldız oyuncu Emre Mor, geri dönmeye hazırlanıyor. İşte 26 yaşındaki oyuncunun sahalara geri dönüş tarihi...

EMRE MOR, BU SEZON KAYIPTI

Sezona yeni transferlerle müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de Emre Mor sezon başında sakatlandı. Şimdiye kadar 15 resmi karşılaşmayı sakatlığı nedeniyle kaçıran 26 yaşındaki oyuncunun ne zaman geri döneceği ise merak konusuydu.

BEKLENEN HABER GELDİ

Uzun süredir formadan uzak kalan Emre Mor sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. 26 yaşındaki yıldız, milli aranın ardından sahalara geri dönecek. İsmail Kartal'ın süre vermesi halinde Emre Mor, süre alacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Mor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1584 dakika sahada kalan 26 yaşındaki oyuncu, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Emre Mor, yalnızca 1 resmi maça çıktı ve 11 dakika süre aldı.