Büyük Emre Belözoğlu krizi! En kötüsünü yaşadı

Süper Lig'in başkent ekibi Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevini yürüten Emre Belözoğlu için işler istediği gibi gitmiyor. Sarı-lacivertli ekipte maç kazanmakta oldukça zorlanan genç çalıştırıcı, kariyerinin en kötü dönemini geçiriyor. İşte Emre Belözoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ekim ayından bu yana Ankaragücü'nü çalıştıran Emre Belözoğlu ve ekibi zor bir dönemden geçiyor. 44 yaşındaki teknik adam istatistiksel olarak kariyerindeki en kötü süreci geçiriyor. Son olarak evinde Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

EMRE BELÖZOĞLU DİBE VURDU

26'ncı haftası dün tamamlanan Süper Lig'de Ankaragücü'nde 19 haftayı geride bırakan Emre Belözoğlu, Başkent ekibinin başında çıktığı ilk 3 maçta 2 galibiyet sarı-lacivertli kulüpteki kariyerine oldukça iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak Belözoğlu için işler daha sonra istediği gibi gitmezken 44 yaşındaki çalıştırıcı kariyer rakamlarında da dibi gördü. Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nde 1.52 puan ortalaması yakalayarak kariyerindeki en kötü ortalamayı yakaladı.

TOLUNAY KAFKASIN ARDINDAN GÖREVE GELMİŞTİ

Ankaragücü, sezona Tolunay Kafkas ile başlamıştı. Başkent ekibinde alınan kötü sonuçların ardından koltuğu sallanan Kafkas, 7'nci haftada da deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olduktan sonra görevden ayrılmış ve teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu oturtturulmuştu.

KARİYER RAKAMLARI

Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerinde tüm kulvarlarda 119 maça çıktı. Deneyimli çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 60 galibiyet, 31 beraberlik ve 28 mağlubiyet alarak 1.77 puan ortalaması yakaladı.

www.aksam.com.tr