Büyük Emre Belözoğlu itirafı! ''Takımın başına getirecektim...''

Emre Belözoğlu için Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı flaş bir itirafta bulundu. Ilıcalı, MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmek istediğini ama bir türlü olmadığını söyledi. İşte detaylar...

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu için TV 100'de katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmek istediğini belirten Ilıcalı, "Bir türlü buluşamadık. Zaman ne gösterir bilmem." dedi.

"EMRE BELÖZOĞLU İLE BİR TÜRLÜ BULUŞAMADIK"

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu için flaş bir itirafta bulundu. Katıldığı bir programda konuşan Ilıcalı, hoca ararken Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük yetkisinin olmadığını belirtirken, "Emre'nin durumu olduğunda da benim hocam vardı. Bir türlü buluşamadık. Zaman ne gösterir bilmem." dedi.

"HULL CİTY'E FAZLASIYLA YETER"

"Kimseyi canım ciğerim diye hocam yapmam." diyen Acun Ilıcalı, Emre'nin performansı Hull City'de hoca olmaya fazlasıyla yettiğini ifade etti. Genç çalıştırıcı için övgü dolu sözlerde bulunan Ilıcalı, "Korkunç bir insan ilişkisi, şeytan tüyü, oyuncuyu kendisine inandıracak temiz bir kalp var. Büyük bir vizyonu var." ifadelerini kullandı.

BAŞAKŞEHİR'DEN AYRILDI MKE ANKARAGÜCÜ'NE GİTTİ

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik ortaya koyduğu Başakşehir'de bu sezon istenen sonuçların alamayan Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmıştı. Belözoğlu, daha sonrasında Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü'nün teknik direktörlüğüne getirildi.