Büyük Emirhan İlkhan çılgınlığı! Tüm İtalya onu konuşuyor...

Emirhan İlkhan, İtalya'da daha ilk günden gündem oldu. Çizme basını, İtalyan ekibine transfer olan genç futbolcuyu sosyal bir fenomen olarak niteledi ve Emirhan ilhan'ı kadrosuna katan Torino'nun şimdiden çok ses getirdiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Emirhan İlkhan, Torino ile resmî maça çıkmadan İtalya'da gündem oldu. Çizme basını 18 yaşındaki futbolcunun transferinin Torino'ya sosyal medyada büyük bir katkı sağladığını belirterek genç yıldız adayını övgüye boğdu.

EMIRHAN ILKHAN'IN GELİŞİ OLAY OLDU

Aksam.com.tr'nin La Stampa'dan aktardığı habere göre; Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transfer olması İtalyan ekibinin sosyal medya hesaplarının rekor görüntülenme almasına sebep oldu.

Torino'nun genç yıldızı açıkladığı transfer duyurusunun 2 milyon görüntülenme ve 100 bin etkileşim aldığını belirtilirken, İtalyan devinin sosyal medya hesabına 36 bin ziyaret ve 25 bin beğeni gelerek rekor kırıldığı ifade edildi.

"FENOMEN BEBEK" EMİRHAN İLKHAN

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; 18 yaşındaki genç futbolcunun Torino'dan geçtiğimiz sezon West Ham United'a 30 milyon euro ödeme yaparak transfer olan Nikola Vlasic'i de geride bıraktığı belirtildi.

Emirhan İlkhan'ın henüz genç yaşında İtalya'da bu kadar ilgi duymasının olumlu bir gelişme olduğunun altını çizen Çizme basını, genç yıldıza "Fenomen bebek" lakabını taktı.

aksam.com.tr