Büyük Cengiz Ünder sürprizi! Fenerbahçeliler güne bu haberle uyandı

Cengiz Ünder için Fenerbahçelilere müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertlilerin bu yaz Marsilya'dan kadrosuna kattığı ancak sakatlığıyla fazla süre alamayan Cengiz Ünder'in dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Cengiz Ünder'den iyi haber geldi. Sarı-lacivertlilerde sahalara ne zaman döneceği merak konusu olan milli oyuncu Cengiz Ünder'in dönüş tarihi belli oldu.

CENGİZ ÜNDER, BU YAZ TRANSFER EDİLDİ

Bu yaz transfer dönemine damga vuran takımlardan biri olan Fenerbahçe'nin imza attırdığı isimlerden biri de Cengiz Ünder oldu. Sarı-lacivertliler, Marsilya'da forma giyen milli oyuncuyu 15 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı.

SAKATLIĞIYLA KORKUTMUŞTU! GERİ DÖNÜYOR...

Ligde oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan Cengiz Ünder'in sahalara ne zaman geri döneceği merak konusuydu. Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren ve önümüzdeki günlerde takımla birlikte çalışmalarına başlayacak olan milli yıldızın 8. haftada oynanacak Kasımpaşa maçına yetişmesi bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Marsilya'da 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2924 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 5 gol ve 6 asistle skora etki etti.