Buraya kadarmış! Elveda Mauro Icardi: Galatasaraylıları yıkan haber

Mauro Icardi için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'daki performansıyla Avrupa ekiplerinin yeniden dikkatini çekmeyi başaran yıldız golcü Mauro Icardi'nin yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Galatasaray'da Mauro Icardi için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan ve bu sezon da gollerine devam eden Mauro Icardi'nin yeni takımı belli oldu.

MAURO ICARDI, SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray'da sergilediği başarılı performansla büyük beğeni toplayan Mauro Icardi, şampiyonluktaki en büyük pay sahiplerinden biri olmuştu. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz yaz PSG'den bonservisini aldığı Arjantinli golcü bu sezon da gol krallığında zirvede yer alarak transferde Avrupa ekiplerinin radarına girmeyi başardı.

YENİ ADRESİ İÇİN FLAŞ İDDİA

İtalya basınında yer alan habere göre; Mauro Icardi, sezon sonu Serie A'ya dönmeye hazırlanıyor. Lige yeni yükselen Como, sezon sonun Arjantinli yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Haberde yıldız oyuncunun ailesinin de İtalya'ya dönmek istediği ileri sürüldü.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 42'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3820 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Arjantinli golcü, 30 gol ve 12 asistle takımına katkıda bulundu.