Burak Yılmaz'ın dünyası başına yıkıldı! Ve resmen duyuruldu...

Burak Yılmaz'a kötü haber geldi. Genç teknik adam, çalıştırdığı takım olan Kayserispor'da büyük bir şok yaşadı. İşte Burak Yılmaz için yaşanan transfer gelişmesi...

Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz'a kötü haber transferin son gününde geldi. Genç çalıştırıcı Burak Yılmaz'ın transferini çok istediği Galatasaraylı yıldız, Hatayspor'a transfer olmaya hazırlanıyor.

BURAK YILMAZ, KAYSERİSPOR'UN BAŞINA GEÇMİŞTİ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından geçici olarak göreve getirilen Burak Yılmaz, alınan kötü sonuçların ardından siyah-beyazlılardan ayrılmıştı. Yeni adresi merak konusu olan Yılmaz, sürpriz bir şekilde Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'a imza atmıştı.

DÜNYASI BAŞINA YIKILDI

Kayserispor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Burak Yılmaz, ara transfer çalışmaları kapsamında Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Halil Dervişoğlu'na talip olmuştu. Ancak Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Dervişoğlu, bir diğer Süper Lig ekibi Hatayspor ile anlaşmaya vardı.

GOLCÜLERDEN İSTEDİĞİ VERİMİ ALAMIYOR

Burak Yılmaz, teknik direktörlüğünü yaptığı Kayserispor'da golcülerden istediği verimi alamıyor. Ara transferde en büyük silahı Mame Thiam'ın da İstanbulspor'a transfer olması genç çalıştırıcının işini zora soktu. Transferin son gününde Halil Dervişoğlu'nu da kadrosuna katamayan Yılmaz, başka bir çözüm arıyor.