Burak Yılmaz için flaş karar! İlk maçında Hollanda'da tepki çekmişti

Fortuna Sittard'da Burak Yılmaz'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ajax maçı sonrasındaki tavrıyla Hollanda'da tepki çeken deneyimli golcü ilk 11'e dönüyor. Burak Yılmaz'ın pazar günü deplasmanda Twente ile oynanacak lig maçına ilk 11'de çıkması bekleniyor. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'da ilk maçına Ajax karşısında çıktı. İkinci yarı oyuna dahil olan tecrübeli golcü frikik golü ile Hollanda ligine flaş bir giriş yaptı. Maçın ardından açıklamalarda bulunmayan emekli milli golcünün bu hareketi gündeme oturmuştu. Fortuna Sittard da bu durum sonrasında açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

SITTARD'DA BURAK YILMAZ KARARI VERİLDİ

Aksam.com.tr'nin Hollanda basınından aktardığı haberine göre; Fortuna Sittard, oyuna sonradan girerek golünü atan Burak Yılmaz'a Twente mücadelesinde ilk 11'de yer verecek. Daha ilk maçında Hollanda basını ile mini bir kriz yaşayan 37 yaşındaki golcünün yine yedek başlayacağı ve mini bir de ceza alabileceği öne sürülüyordu.

BURAK YILMAZ'IN KONUŞMAMA NEDENİNİ AÇIKLADILAR

Aksam.com.tr'nin Dagblad van het Noorden'de aktardığı habere göre; Burak Yılmaz, üzüntülü olduğu için basın mensuplarına konuşmadı. Fortuna Sittard'ın basın sözcüsü, "Kimseyle konuşmak istemiyor. Kaybettiğimiz ortamda şimdi onun şahsına yönelik ilginin uygunsuz olduğunu düşünüyor." ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarıyla ilk maçında gerginlik yaşayan tecrübeli golcünün ilerleyen süreçte nasıl bir yol olacağı merak ediliyor.

aksam.com.tr