Burak Yılmaz için açtı ağzını yumdu gözünü! Ayrılık sonrası kıyamet koptu...

Burak Yılmaz'ın ayrılık sonrası yaptığı açıklamalar hala Beşiktaş'ta yankılarını sürdürüyor. Genç çalıştırıcı Burak Yılmaz'ın hedef gösterdiği Vincent Aboubakar'dan yanıt geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından yaptığı açıklamaların yankıları hala sürüyor. Burak Yılmaz'ın kasten oynamadığını ileri sürdüğü Vincent Aboubakar, genç hocaya cevap verdi.

VINCENT ABOUBAKAR'I HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak Beşiktaş'ın başına geçen Burak Yılmaz, ayrılığının ardından yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Vincent Aboubakar'ı hedef gösteren Yılmaz, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum." demişti.

BURAK YILMAZ'A CEVAP GELDİ

Burak Yılmaz'ın bu açıklamaları sonrası Vincent Aboubakar'dan cevap geldi. Sakat veya cezalı olmadığı hiçbir dönemde takımını yalnız bırakmadığını belirten Aboubakar, "Beşiktaş Kulübü doktorları biliyor. Taraftarlarımız rahat olsun ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim." ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Beşiktaş'ta 18 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar, 1439 dakika sahada yer aldı ve 11 gol, 3 asistle skora etki etti.