Bunu kimse beklemiyordu! Kerem Aktürkoğlu depremi: Tam bir yıkım...

Kerem Aktürkoğlu için Fenerbahçe kariyeri tam bir şokla başladı. Sarı lacivertlilere transferi büyük ses getiren milli futbolcu, beklentilerin çok altında kaldı. Sezon başından bu yana bir türlü beklenen katkıyı sağlayamayan Kerem Aktürkoğlu, topun ağzına geldi. İşte detaylar...

FATİH BURAK YILDIRIM

Galatasaray macerasının ardından 2024 yazında Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sezon başında Süper Lig'e geri döndü. Bu kez sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 22.5 milyon euro gibi önemli bir rakama imza atan milli futbolcu, aynı büyüklükle bir hayal kırıklığı yarattı.

Sezon başında Fenerbahçe'ye transferi taraftarları oldukça heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği performansla şimdiyse istenmeyen adam haline geldi.

KEREM AKTÜRKOĞLU ŞOKU!

Portekiz'deki kariyerinde Benfica formasıyla dikkat çeken istatistikler yakalayan Kerem Aktürkoğlu, sonrasında Fenerbahçe'ye takımın sol kanadında birinci oyuncu olarak transfer edildi. Sezon başından bu yana hemen hemen tüm maçlarda şans bulan, buna rağmen bir türlü beklenen katkıyı sağlayamayan milli futbolcu, Süper Lig'in ilk yarısını yalnızca 1 golle tamamlayabildi. Çıktığı 15 lig maçında 1 gol ve 3 asist üretebilen Kerem, taraftarların da tepkisine maruz kaldı.

Son haftalarda 27 yaşındaki oyuncuya karşı sabırlar tükenirken, bazı taraftarlar da şimdiden biletini kesmiş durumda.

SON ŞANSLARI

Öte yandan Kerem'den istediği verimi alamayan Fenerbahçe yönetimi, ara transfer dönemi sona ermeden bu mevkiye bir takviye yapmayı hedefliyor. Sağ kanada Samsunspor'dan Musaba'yı transfer eden sarı lacivertliler, sola ise Ademola Lookman için tüm şartları zorluyor. Fenerbahçe'nin Lookman transferini gerçekleştirmesi durumunda ise Kerem Aktürkoğlu'nun yedeğe çekilmesi bekleniyor.

Ayrıca milli futbolcunun sezonun kalan bölümünde performansını yukarıya çekememesi durumu ise bir ayrılık ihtimalini gündeme getirebilir.

Fenerbahçe'nin bonservisine 22.5 milyon euro harcadığı Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig'in ilk yarısını 1 gol ve 3 asist olmak üzere son derece kötü bir istatistikle kapattı. Milli futbolcu Avrupa'da ise 4 gol kaydederken, asist katkısı sağlayamadı.