Türkiye Japonya voleybol maçı CANLI İZLE! Türkiye Japonya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Japonya voleybol maçı CANLI İZLE | Bu seneki ilk sınavını VNL'de verecek son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımı, üç ayaktan oluşan organizasyonda her hafta 4 karşılaşma yapacak. ''Filenin Sultanları'', ligin ilk haftasında 14-19 Mayıs'ta Antalya'da, ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran'da ABD'de, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran'da Çin'de mücadele edecek. Peki, Türkiye Japonya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bugün voleybol maçı var mı?

Son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın FIVB Milletler Ligi (VNL) mücadelesi başlıyor. Milli takım, ligin ilk etabı olan Antalya etabında Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa'yla karşılaşacak. "Filenin Sultanları", ilk maçını Japonya'yla oynayacak. Sporseverler ve Filenin Sultanları'nın destekçileri "Bugün voleybol maçı var mı? Türkiye Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

TÜRKİYE JAPONYA VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye-Japonya voleybol maçı 15 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak. TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

TRT SPOR YILDIZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

"Son şampiyon" ve "dünya bir numarası" unvanlarıyla sezona başlıyor

İlklerin yılı 2023'te üç kupa kazanan milliler, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ni ilk kez yenilgisiz lider tamamlayarak, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı etti.

"Filenin Sultanları", geçen yıl VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda da ilk kez şampiyon olmayı başarmıştı.

Geçen yıl eylül ayında bu seneki VNL sezonuna (mayıs ayı) kadar "dünya bir numarası" olmayı garantileyen milliler, bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

VNL 2024 ne zaman? Filenin Sultanları VNL maç programı ve ilk hafta kadrosu

Filenin Sultanları yenilmezlik serisi kaç? Filenin Sultanları üst üste kaç galibiyet aldı?