Bu iş buraya kadarmış! Ve Cengiz Ünder'i resmen duyurdular

Ligue 1 ekibi Marsilya'da bu sezon istenilen performansı bir türlü veremeyen milli futbolcu Cengiz Ünder ile ilgili önemli bir karar alındı. Fransız ekibi 25 yaşındaki kanat oyuncusu Cengiz Ünder'i satış listesine ekledi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da forma giyen mili futbolcu Cengiz Ünder hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Fransız basınında çıkan haberlere göre; bu sezon takımda etkili bir performans sergileyemeyen yıldız oyuncu Cengiz Ünder ile Marsilya yollarını ayırma kararı aldı.

CENGİZ ÜNDER SATIŞ LİSTESİNE EKLENDİ

Cengiz Ünder sezon başında Roma'dan Marsilya'ya 8.40 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Büyük umutlarla Fransız ekibine transfer olan milli futbolcu burada istenilen performansı bir türlü veremedi ve teknik direktör Igor Tudor'un gözünden düştü. Gelecek sezona yeni bir kadro yapılanması ile başlacak olan Marsilya, Cengiz Ünder'i satış listesine ekledi.

TAKIMDAN AYRILIYOR

Ayrıca Fransız basınına göre takımdan ayrılmak istemeyen Cengiz Ünder yüksek bonservis ücreti nedeniyle de satış listesine konuldu. Taraflar arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle gelecek sezon Cengiz Ünder'in başka bir takımın formasını giyeceğine kesin gözü ile bakılıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Marsilya forması ile tüm kulvarlarda 46 resmi maça çıkan Cengiz Ünder bunların 32'sinde ilk 11'de sahaya çıktı. 2924 dakika oyunda kalan oyuncu 5 gol, 6 asist ile skora katkı sağladı.