Bu iş bitti! Dimitris Pelkas resmen imzalıyor: İşte yeni takımı ve bonservisi

Dimitris Pelkas'ın yeni takımı şekilleniyor. Adı Beşiktaş'la da anılan Yunan yıldız, İngiltere'nin yolunu tutuyor. İşte Dimitris Pelkas'ın ikna olduğu takım ve bonservisi...

aksam.com.tr

Jorge Jesus'la gözden düşen Dimitris Pelkas, Fenerbahçe'den ayrılıyor. Bir süredir Hull City ile görüşme yürüten Yunan oyuncu sonunda ikna oldu. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas transferine noktayı koymak üzere.

İŞTE DİMİTRİS PELKAS'IN BONSERVİSİ

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin son senesine giren ve sarı lacivertli ekibin para kazanmak istediği Dimitris Pelkas için Hull City'nin ödeyeceği ücret belli oldu. Acun Ilıcalı, Pelkas için Fenerbahçe'ye 3.6 milyon euro bonservis ödeyecek. Transferin imza aşamasına geldiği ve çok kısa zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYORDU

Dimitris Pelkas için Beşiktaş'ın da ilgisi bulunuyordu. Öyle ki 3 milyon euroyu gözden çıkaran Beşiktaş, kaleci Mert Günok'u da transferde kullanacaktı. Kaleci arayışında olan Fenerbahçe'nin de sıcak baktığı transferde İrfan Can Eğribayat'ın alınması sonrası daha yüksek ücret teklif eden Hull City transferi bitirdi.

2020 yazında 2.2 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olan Dimitris Pelkas, sarı lacivertli kulüpte çıktığı 65 maçta 13 gol 8 asistlik performans sergiledi. Şık golleri ve hareketleriyle taraftara kendini sevdiren Yunan oyuncu, özellikle geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklarla formasından uzak kalmış, Jesus'un gelişiyle formayı unutmuştu.

aksam.com.tr