Bu bir rekor! Ferdi Kadıoğlu çılgın rakamla gidiyor: Yeni takımı belli oldu

Bu sezon performansıyla zirve yapan Ferdi Kadıoğlu, birçok kulübü peşine taktı. Oynadığı oyunla dikkat çeken başarılı oyuncuya bir teklif de Alman ekibinden geldi. Almanya basınında çıkan haberlere göre bir süredir Ferdi Kadıoğlu'nu izleyen Borussia Mönchengladbach yetkilileri oyuncu için onayı verdi. Siyah-beyazlı ekip Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de son iki sezondur performansını üst seviyeye çıkaran Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği şimdiden merak konusu. Devlerin takibindeki Ferdi'ye yeni bir talip daha çıktı. Saha içi ve dışında örnek bir profil olan Ferdi Kadıoğlu için konuşulan rakamlar da ciddi seviyelerde.

FERDİ KADIOĞLU'NA BİR TEKLİFTE ALMAN EKİBİNDEN

Borussia Mönchengladbach'ın teklif yapması beklenen ilk oyuncunun Ferdi Kadıoğlu olduğu iddia edildi. Alman basınında yer alan habere göre Siyah-beyazlı ekip genç yıldız için 15 milyon euroyu gözden çıkarttı. Fenerbahçe, şampiyonluk hedefine iddialı bir şekilde ilerlerken, takımın en önemli silahını düşük bedellerle satmayı düşünmüyor.

FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ 25 MİLYON EURO

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi 25 milyon euronun altı bir teklifi değerlendirme niyetinde değil. Ferdi Kadıoğlu, 2020'de 2.5 milyon Euro olan piyasa değerini performansıyla 12 milyon euro seviyelerine getirmişti.

İSTATİSTİK

Bu sezon 25 maça çıkan genç oyuncu sadece 2 asist yapabildi. Toplam 2.173 dakika forma şansı buldu.

www.aksam.com.tr