Bright Osayi-Samuel kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler sosyal medyada ayaklandı...

Bright Osayi-Samuel'in bu akşamki Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında ilk 11'de olmayacağı iddiası ortalığı karıştırdı. Fenerbahçeli taraftarlar, Bright Osayi-Samuel'le ilgili bu karara anlam veremedi.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de gündem Bright Osayi-Samuel... Sarı lacivertli takım bu akşam Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile mücadele edecek. Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli olurken, tüm kaynakların ortak haberine göre Osayi-Samuel mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak. Ligde de uzun süredir oyuna sonradan giren ve ilk 11'de kendine yer bulamayan başarılı oyuncu için taraftarlar sosyal medyadan eleştiri bombardımanı başlattı.

BRİGHT OSAYİ-SAMUEL AYAKLANMASI

Fenerbahçe'nin ligde oynadığı son 3 maçta ilk 11'de forma şansı bulamayan Osayi-Samuel'in, bu akşamki Dinamo Kiev maçında da oynaması beklenmiyor. Jorge Jesus'un sağ kanatta Ferdi Kadıoğlu'na şans vereceği iddia ediliyor. Bu durum, Fenerbahçeli taraftarları isyan ettirdi. Sarı lacivertli taraftarlar, sosyal medyadan Osayi lehine paylaşımlarda bulunarak oyuncunun ilk 11'de olması gerektiğini savunuyor. Transfer döneminde adı sıkça ayrılık iddialarıyla anılan Osayi'nin takımda kalmış olması, bu yöndeki düşünceleri taca çıkarmış durumda. Osayi-Samuel'in yedek kalışı, Jorge Jesus'un tercihi olarak karşımıza çıkıyor.

FENERBAHÇE'DEN 91 MİLYON EUROLUK İLK 11

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçı muhtemel 11'i belli oldu. Sarı lacivertliler, Kiev maçına 91 milyon euroluk 11'le çıkacak. Peki sizce Fenerbahçe, Kiev maçına hangi 11 ile çıkmalı? Kendi kadronuzu oluşturup paylaşabilirsiniz...

aksam.com.tr