Bitti bu iş! Yusuf Yazıcı transferi hayırlı uğurlu olsun

Bonservisi Fransa kulüplerinden Lille'de olan Yusuf Yazıcı'ya sürpriz bir talip çıktı. Gelecek sezon kulüple yollarını ayıracak olan Yusuf Yazıcı transfer olmaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları...

www.aksam.com.tr

Bu sezon kiralık olarak Trabzonspor'da forma giyen Yusuf Yazıcı, sezonun tamamlanması ile birlikte bordo mavililerden ayrılmıştı. Fransa kulübü Lille'in ise gelecek sezon için kadroda düşünmediği milli yıldız Yusuf Yazıcı'ya Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan talip çıktı.

YUSUF YAZICI ARABİSTAN YOLUNDA

Bonservis bedeli 2 milyon euro olan başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı'nın transfer döneminde adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılmıştı. Başarılı oyuncu Yusuf Yazıcı'nın ise Arabistan ve Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirdiği bildiriliyor.

"RPL'YE GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci tekliflerin olduğunu doğrularken "Şu anda Avrupa ve Suudi Arabistan'dan ciddi bir ilgi var ve RPL'ye geri dönme seçeneğini düşünmüyoruz." dedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Trabzonspor'da tüm kulvarlarda 20 maça çıkan Yusuf Yazıcı bunların yalnızca 9'unda ilk 11'de başladı. 759 dakika sahada kalan futbolcu 5 gol, 1 asist ile skora katkı sağladı.

www.aksam.com.tr