Ve yeni teknik direktör Sergen Yalçın oldu! Bitti bu iş: Hayırlı uğurlu olsun...

Sergen Yalçın'ın merakla beklenen yeni adresi nihayet belli oldu. Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni takımını resmen duyurdular. İşte detaylar...

Adı Fenerbahçe ile de gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile anlaştı.

FENERBAHÇE İLE ANILIYORDU

Teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Sergen Yalçın ismi gündeme gelen isimlerden biri olmuştu. Ancak başarılı çalıştırıcı geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertlilerden herhangi bir teklif gelmediğini açıklamıştı.

SERGEN YALÇIN'IN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sports TV'den Elçin Cafarov'un haberine göre; Sergen Yalçın, Azerbaycan'ın en önemli kulüplerinden Neftçi Bakü ile el sıkıştı. Anlaşma, 2 gün içerisinde resmen duyurulacak.

Neftçi Bakü yönetimi ile Sergen Yalçın, yıllık maaş konusunda da anlaşma sağladı.

KARİYERİ

İlk teknik direktörlük görevini 2013'te Gaziantepspor'da yapan Sergen Yalçın, ardından Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'da görev aldı. Başarılı teknik adam son olarak 29 Ocak 2020'de Beşiktaş'ın başına geçti.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta 2020-21 sezonunda Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası başarıları yaşadı.