Bitti bu iş! Ve İrfan Can Kahveci imzayı resmen atıyor...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesinin son yılına giren milli oyuncunun geleceği netlik kazanmaya başladı. İşte İrfan Can Kahveci haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin en büyük yıldızlarından biri olan ve sergilediği performansla tekrardan taraftarın sevgilisi haline gelen İrfan Can Kahveci'nin sarı-lacivertlilerde geleceği sonunda belli oldu. Avrupa'ya transfer olacağı konuşulan başarılı orta saha, yeni sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor.

İRFAN CAN KAHVECİ, FENERBAHÇE İLE UZATACAK

A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci için sarı-lacivertli camiayı sevindirecek gelişmeler yaşandı. Sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek oyuncu, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde milli oyuncuyu satıp transfer kaynağı yaratma planları da teknik direktör Jose Mourinho'nun ardından rafa kalkmıştı. Portekizli teknik adamın, 29 yaşındaki oyuncudan çok memnun olduğu ve takımdan ayrılığına izin vermediği iddia edilmişti.

CENGİZ ÜNDER İLE YOLLAR AYRILACAK

Önümüzdeki sezon için ilk 11'ini şekillendiren Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği isimlerde netleşmeye başladı. Başarılı çalıştırıcı, yeni transfer Allan Saint-Maximin'in de takıma katılmasının ardından geçen sezon 15 milyon euro karşılığında transfer edilen Cengiz Ünder'e kadroda yer vermeyi planlamıyor.

Mourinho, Lugano ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçında da milli oyuncuyu kamp kadrosuna almamıştı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

İrfan Can Kahveci, 2020-21 sezonundan bu yana formasını giydiği Fenerbahçe'de 130 resmi maçta süre buldu. Milli oyuncu, bu mücadelelerde 29 gol ve 27 asist ile skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr