Bitti bu iş! Ve Halil Dervişoğlu'nun yeni adresini resmen duyurdular...

Halil Dervişoğlu'nun adı transferde Süper Lig devleriyle anılmıştı. Süper Lig'den istediği teklifi alamayan Halil Dervişoğlu için Hull City devreye girdi. Oyuncu ile İngiliz ekibinin anlaşmaya varmak üzere olduğu iddia edildi. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Halil Dervişoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Milli futbolcu için Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin devreye girdiği belirtildi. 22 yaşındaki futbolcu için devreye giren İngiliz ekibi görüşmelere başladı.

HALİL DERVİŞOĞLU ADIM ADIM HULL CITY'E

Aksam.com.tr'nin Hulllive'dan aktardığı habere göre; Hull City, şampiyonluk yolunda kadrosunu güçlendirmek için Halil Dervişoğlu için Brendford ile temasa geçti. Hücum hattını güçlendirmek isteyen İngiliz ekibinde teknik direktör Shota Arveladze de bu transferin gerçekleşmesini istiyor.

ACUN ILICALI SÜPER LİG'DEN BİRÇOK İSMİ KADROYA KATTI

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City bu sezon Süper Lig'den yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Süper Lig'de forma giymiş isimlerden; Ozan Tufan, Doğukan Sinik, Allahyar, Oscar Estupinan'ı kadrosuna katan İngiliz temsilci, Halil Dervişoğlu'nuı da transfer ederek yolu Türkiye'den geçmiş bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

aksam.com.tr