Bitti bu iş! Slaven Bilic'in prensi yeni sezonda İstanbul devinde forma giyecek...

Slaven Bilic'in West Ham döneminde transfer ettiği yıldız futbolcu, Beşiktaş'la anlaşma sağladı. 2016-17 sezonunda Slaven Bilic'in İngiliz ekibine tranfer ettiği sol bek, yeni sezonda Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçirecek. İşte flaş transferin detayları...

aksam.com.tr

Slaven Bilic tarafından 6 sezon önce West Ham'a kazandırılan yıldız futbolcu, yeni sezonda Beşiktaş'ta forma giyecek. Slaven Bilic'in o dönemki vazgeçilmezi olan sol bekin 1 yıllık kiralık transferi konusunda İngiliz ekibiyle anlaşma sağlandı.

SLAVEN BİLİC'İN GÖZDESİ BEŞİKTAŞ'TA

Slaven Bilic'in West Ham'ı çalıştırdığı dönemde Arthur Masuaku'nun transferini ısrarla istemiş ve İngiliz ekibinin yönetimi 7,1 milyon euro karşılığında oyuncuyu Olympiakos'tan kadrosuna katmıştı. Slaven Bilic'in vazgeçilmezleri arasında yer alan oyuncu için Beşiktaş harekete geçmişti.

1 YILLIĞINA KİRALANDI

Deneyimli sol bek için eski teknik direktörü Slaven Bilic'ten de onay alan Beşiktaş, transferi bitirdi. Siyah-Beyazlılar, A Spor'un haberine göre West Ham ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Demokratik Kongolu yıldızı 1 seneliğine kiraladı.

SON 2 SEZONDA GÖZDEN DÜŞTÜ

2019 yılında sözleşmesini 5 yıllığına uzatan Masuaku, son 2 sezonda gözden düşmüştü. 28 yaşındaki sol bek, West Ham ile çıktığı toplam 128 maçta 2 gol, 10 asistlik istatistik yakaladı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.