Bir rüya gerçek oldu! İlkay Gündoğan ile 2+1 yıllık anlaşma hayırlı olsun

İlkay Gündoğan transferinden müjdeli haber geldi. Süper Lig devi, Barcelona'nın dünya yıldızı futbolcusu için 4 koldan harekete geçmişti. İlkay Gündoğan transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı...

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte gözler yaz transfer dönemine çevrilmiş durumda. Ligimizin devleri, kadrolarına katmayı hedefledikleri dünya yıldızı futbolcular için kolları sıvadı. Gündemdeki en önemli isimlerden birisi de kuşkusuz İlkay Gündoğan. Manchester City macerası sonrası Barcelona'nın yolunu tutan 33 yaşındaki futbolcunun transferinde müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

İLKAY GÜNDOĞAN TRANSFERİ TAMAM!

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla taçlandıran Galatasaray'ın yeni çileği İlkay Gündoğan oluyor. Uzun süredir sarı kırmızılı kulübün gündeminde olan tecrübeli orta saha için başkan Dursun Özbek 4 koldan harekete geçmiş durumda. İspanyol basınından gelen bilgilere göre; Galatasaray başkanı, teknik direktör Okan Buruk'a şampiyonluk hediyesi olarak İlkay Gündoğan transferini verecek. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray yönetimi, İlkay'ın tecrübesi sebebiyle bu transfere bir hayli önem veriyor.

TRANSFER PLANI DA ORTAYA ÇIKTI!

Öte yandan Galatasaray cephesi, İlkay Gündoğan transferini sponsorlar vasıtasıyla tamamlamak istiyor. Sezonun 'rüya imzası' olarak görülen yıldız futbolcunun maliyetinin büyük bir bölümünü yapılacak olan sponsorluk anlaşmaları sağlayacak. İspanyolların aktardığı bilgiye göre; Barcelona cephesi her ne kadar İlkay Gündoğan'ı bırakmak istemese bile, Galatasaray'ın bu transfer için tüm şartları seferber ederek anlaşmayı tamamlaması bekleniyor.

HAYALİ GALATASARAY!

Borussia Dortmund macerası sonrası 2016'da transfer olduğu Manchester City'de bir dünya yıldızına dönüşen İlkay Gündoğan ise çocukluktan beri Galatasaray taraftarı olduğunu gizlemiyor. Ve yıldız futbolcunun Galatasaray'da forma giymeyi çok istediği de biliniyor.

Bu sezon Barcelona'da istediği başarıları elde edemese de sezon boyunca 51 maçta forma giydi. İlkay Gündoğan bu karşılaşmalarda 5 gol ve 14 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr