Bir dönem kapanıyor! Rachid Ghezzal'ın yeni durağı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Rachid Ghezzal cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun devre arasında siyah beyazlılara veda edeceği öğrenildi. Rachid Ghezzal'ın yeni durağı ise ortaya çıktı...

Beşiktaş'ta kabus gibi bir sezon yaşanıyor. Sezon başından bu yana 3 teknik direktör ve olağanüstü seçimle birlikte bir de başkan değiştiren siyah beyazlı kulüpte radikal kararlar alındı. Takımda alınan kötü sonuçlar ve disiplinsiz nedeniyle 5 futbolcunun kadro dışı kaldığı açıklanmıştı. O futbolcular, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana olarak açıklanmıştı. Bu isimler arasında Rachid Ghezzal cephesinde ise flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

RACHID GHEZZAL'IN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ta 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa kazanan Rachid Ghezzal dönemi sona eriyor. 31 yaşındaki futbolcunun yeniden İngiltere'ye döneceği konuşuluyordu. Ancak son dönemde yaşadığı üst üste sakatlıklar ve form düşüşüyle birlikte şuanlık Ada yolu kapalı gözüküyor. Ghezzal'ın kariyeri için ise önünde iki seçenek var. Bunlardan ilki Katar ligi. Marco Veratti, Michael Olunga ve Phillippe Coutinho gibi futbolcuların forma giydiği Katar Ligi'ne transfer olması yüksek ihtimal. Buradan Ghezzal'a ciddi şekilde ilgi var.

BİR DİĞER SEÇENEK SUUDİ ARABİSTAN

Deneyimli oyuncunun, son dönemde dünya futbolunun en büyük yıldızlarını bir bir kadrosuna katan Suudi Arabistan cephesine de transferi söz konusu. Henüz burayla resmi görüşmeler başlamasa da 1 ocak tarihinden itibaren Ghezzal cephesiyle resmi görüşmelerin yapılması bekleniyor. Beşiktaş ise sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcudan 2-3 milyon euro arası bir bonservis geliri bekliyor.

www.aksam.com.tr