Bir devrin sonu! Volkan Demirel'in tahtı resmen yıkıldı

Volkan Demirel'in geçtiğimiz sezon kırdığı rekor tarihe gömüldü. Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı teknik adam 6 maçlık yenilmezlik serisiyle rekor kırmıştı. Volkan Demirel'in bu başarısı tarihe gömüldü. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Volkan Demirel futbolu bıraktıktan sonra ilk teknik direktörlük deneyimini Fatih Karagümrük'te yaşamıştı. İstanbul ekibinde beklentilerin oldukça üstüne çıkan Volkan Demirel, başarılı bir grafik çizmişti. Genç teknik adam, Karagümrük ile rekor da kırmıştı.

VOLKAN DEMİREL'İN REKORU TARİH OLDU

Volkan Demirel yönetiminde geçtiğimiz sezon 6 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fatih Karagümrük, bu alanda son 3 sezonun rekorunu kırmıştı. Volkan Demirel yönetiminde 6 maçta bileği bükülmeyen İstanbul ekibi bu periyotta 4 galibiyet, 2 beraberlik almıştı.

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'A DA KAYBETMEMİŞTİ

Volkan Demirel yenilmezlik serisinde Fenerbahçe ve Trabzonspor deplasmanlarından 1'er puan çıkarmış; Kasımpaşa, Giresunspor, Konyaspor ve Göztepe'yi ise mağlup etmişti. Volkan Demirel'in rekor serisi Alanyaspor yenilgisiyle son bulmuştu.

PIRLO, VOLKAN DEMİREL'İ GEÇTİ

Öte yandan Volkan Demirel'in yenilmezlik serisini Andrea Pirlo 1 maç daha geliştirdi. İtalyan teknik adam son olarak Ankaragücü'nü mağlup ederek söz konusu seriyi 7 maça çıkardı ve Volkan Demirel'in başarısını tarihe gömdü.

Bu arada Fatih Karagümrük ligde 11 maç aradan sonra kalesini gole kapatmasını da bildi. İstanbul temsilcisi gelecek hafta Sivasspor'u ağırlayacak.

www.aksam.com.tr