Bir devrin sonu! Marcao Teixeira'nın tahtı resmen yıkıldı

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao Teixeira, İspanyol ekibinde aradığını bulamadı. Sarı-kırmızılı kulüpte taraftarların sevgilisi olan Marcao Teixeira'nın adeta esamesi okunmuyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da sergilediği başarılı performansla İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao Teixeira, Endülüs ekibinde istediğini bulamadı. Sevilla'da kısıtlı süre forma şansı bulan Marcao, Galatasaray günlerine mumla ararken sarı-kırmızılı kulüpte artık akıllara bile gelmiyor. Geçtiğimiz sezon Konyaspor'dan transfer edilen Abdülkerim Bardakcı, Marcao'yu adeta hafızalardan sildi.

MARCAO TEIXEIRA'NIN TAHTI ÇABUK YIKILDI

Geçen sezonun başında Galatasaray'ın Sevilla'ya sattığı Marcao için yönetime sert tepkiler gelmişti. Brezilyalı oyuncu yerine Konyaspor'dan transfer edilen Abdülkerim Bardakcı, bu tepkileri boşa çıkardı. Milli stoper oyuncusu, sergilediği başarılı performansla Marcao'yu çabuk unutturdu.

13 MİLYON EUROYA SATILMIŞTI

Marcao Teixeira, Sevilla'ya 13 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Brezilyalı oyuncu yerine transfer edilen Abdülkerim Bardakcı için sadece 2.8 milyon Euro ödendi.

ABDÜLKERİM, OKAN BURUK'UN ELİNİ RAHATLATTI

Abdülkerim Bardakcı, sadece performansıyla değil yabancı sınır nedeniyle kadro kurmakta zorluk çekecek olan Okan Buruk'un elini de rahatlattı.

MARCAO'NUN GALATASARAY RAKAMLARI

Marcao Teixeira, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 141 maça çıktı ve 2 gol 2 asistle skora etki etti.

www.aksam.com.tr