Akşemsettin Gençalp
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz büyük ses getiren transferlerinden biri olan Marco Asensio, İngiltere'de krize neden oldu. Premier Lig ekibi Aston Villa, geçtiğimiz yaz Marco Asensio'nun bonservisini alamadığına bin pişman oldu.
TRANSFERİ OLAY OLMUŞTU
Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Marco Asensio oldu. Sarı-lacivertliler geçen sezonu Aston Villa'da geçiren İspanyol yıldızı, PSG'den 7.5 milyon euro bonservisle kadrosuna kattı.
aksam.com.tr'nin İngiltere basınından aktardığı habere göre; Bu sezona iyi bir başlangıç yapamayan Aston Villa, Marco Asensio'nun boşluğunu dolduramadı. Geçtiğimiz yaz İspanyol oyuncu için transfer önceliğine sahip olan ancak herhangi bir hamlede bulunmayarak Türkiye'ye transferini seyreden Ada ekibi, bu kararından pişman olmuşa benziyor.
ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI
Marco Asensio, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 4 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 259 dakika sahada kalan 29 yaşındaki İspanyol yıldız, 1 golle skora etki etti.