Bin pişman oldular! Büyük Nicolo Zaniolo krizi...

Aston Villa'da forma giyen Nicolo Zaniolo kulübüyle zor günler geçiriyor. Galatasaray'dan kiralık olarak İngiliz kulübüne katılan İtalyan oyuncu için teknik direktör Unai Emery, açıklamalarda bulundu. İşte Nicolo Zaniolo haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Premier Lig ekibi Aston Villa'nın Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo büyük bir pişmanlığa neden oldu. İngiliz ekibinin teknik direktörü Unai Emery, İtalyan oyuncu için itirafta bulundu. İngiliz basını, Unai Emery'nin itirafını manşetlerine taşıdı.

NICOLO ZANIOLO, ASTON VILLA'YI PİŞMAN ETTİ

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo son günlerde özel hayatında yaşadığı problemlerle sık sık gündeme geliyor. İtalyan oyuncunun isminin bahis skandalına karışması Aston Villa'yı pişman etti. Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery, Nicolo Zaniolo'nun yaşanan gelişmelerin ardından formunda düşüklük olduğunu ve bunun takım için iyi olmadığını söyledi.

SINIRLI SÜRE VERİLİYOR

Premier Lig temsilcisi Aston Villa, Nicolo Zaniolo'nun performansından memnun olmadığından dolayı İtalyan oyuncuyu son iki Premier Lig maçında da ikinci yarının başında oyundan aldı. Unai Emery, bu maçların ardından Zaniolo'ya yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

ASTON VILLA RAKAMLARI

Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasıyla tüm kulvarlarda 13 maça çıkarken bu karşılaşmalarda skora etki edemedi.

www.aksam.com.tr