Bin pişman oldular! Büyük Fred krizi...

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, İngilizleri bin pişman etti. Yıldız orta sahayı Fenerbahçe'ye gönderen Manchester United'da büyük bir kriz yaşanıyor. İşte Fred transferine İngilizlerin tepkisi...

FATİH BURAK YILDIRIM

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı sürdüren Fenerbahçe'nin anahtar oyuncularından birisi de Fred oldu. Sezon başında yıldızlarla dolu bir kadro kuran sarı lacivertliler, yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli ödediği Fred'den büyük verim aldı. 30 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe performansı ise İngilizleri çileden çıkardı.

MANCHESTER UNITED'DA FRED KRİZİ!

Bu sezon Premier Lig'de beklentilerin altında kalan Manchester United'da Fred krizi yaşanıyor. İngiliz basını, Fred ile yollarını ayıran ve mevcut orta sahalarından yeteri kadar verim alamayan Manchester ekibini eleştirdi. Yapılan haberlerde, takımın orta sahaları Eriksen, Casemiro, Amrabat ve Mason Mount'un yeteri kadar performans verememesi ve Fred'in Fenerbahçe'de muhteşem bir çıkış yakalamasına vurgu yapıldı.

Fred'in ayrılışının ardından orta sahadaki pres gücünün büyük oranda düştüğü ve Erik ten Hag'ın büyük bir hata yaptığı ifade edildi. Fenerbahçe cephesi ise Fred transferinden bir hayli mutlu. 30 yaşındaki futbolcu, takımın en önemli oyuncularından birisi.

Fenerbahçe'yle bugüne kadar 18 maça çıkan Brezilyalı orta saha, şimdiden 6 asist kaydetmeyi başardı.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım