Beşiktaş'tan ocak harekatı! Ghezzal'ın yerine....

Beşiktaş'a Ghezzal'dan kötü haber geldi. 4 ay sahalardan uzak kalacak yıldız oyuncu Rachid Ghezzal yerine yıldız bir kanat oyuncusu bakıldığı öğrenildi.

Sabah

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, lige verilecek arada yapılacak Antalya kampı sonrası transferde düğmeye basacak. Güneş'in, sahalardan bir süre uzak kalan Rachid Ghezzal'ın yerine hızlı bir kanat oyuncusu transferi etmek istediği iddia ediliyor.

RACHİD GHEZZAL 4 AY YOK

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, geçtiğimiz günlerde ABD'de ayak ikinci parmak plantar plate yaralanması sebebiyle ameliyat olmuştu. Tecrübeli oyuncunun durumuyla ilgili Serik Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçından sonra konuşan teknik direktör Şenol Güneş, "Ghezzal operasyon geçirdi. Tedavilerle düzeleceği beklendi ama olmadı. Süreyi doktor biliyor. Aradan sonra bakacağız. ABD'den gelince durumu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı..

GHEZZAL'IN YERİNE BİR OYUNCU BAKILIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre mevcut kanat futbolcularının da performansını henüz yeterli bulmayan teknik direktör Şenol Güneş'in, bu gelişme sonrası savunmaya yönelik takviyeler dışında hızlı bir kanat oyuncusu transferi düşündüğü ifade edildi. Kevin N'Koudou ve Nathan Redmond'ı şu an için iyi seviyede görmeyen teknik ekibin, Ghezzal kaybına da bu nedenle çok üzüldüğü kaydedildi.