Beşiktaş'tan ayrıldı! Şimdi Cristiano Ronaldo ile yarışıyor

Bir dönem Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu, siyah beyazlılardan ayrılmasının ardından adeta küllerinden doğdu. Yeni takımında şov yapan yıldız, Cristiano Ronaldo ile gol krallığı yarışını sürdürüyor.

FATİH BURAK YILDIRIM

Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, Avrupa'ya çok erken havlu attı. Ligde ise şampiyonluk şansını adeta mucizelere bıraktı. Takımda birçok futbolcu geçtiğimiz sezonlara göre çok daha etkisiz kaldı, bu da beraberinde oyuncuların değerlerinin bir bir düşmesini getirdi. Öte yandan Beşiktaş'a geçtiğimiz yaz veda eden bir isim var ki, adeta küllerinden yeniden doğdu.

BEŞİKTAŞ'TAN AYRILAN KEVIN N'KOUDOU, ŞİMDİ CRISTIANO RONALDO İLE YARIŞIYOR

2019 yazında transfer olduğu Beşiktaş'a sezon başında veda eden Kevin N'Koudou, Suudi Arabistan ekiplerinden Damac FC'ye imzayı attı. 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, adeta Suudi Arabistan futbolunu dize getirdi. Takımı puan olarak yüksek bütçeli takımların gerisinde kalsa da Kevin N'Koudou bireysel performansıyla öne çıkmayı başardı.

14 MAÇTA 15 GOL KATKISI

Bu sezon Suudi Pro Ligi'nde 14 maça çıkan Kevin N'Koudou, 11 gol attı ve 4 de asist yaptı. Ligin şu ana kadar en dikkat çeken oyuncularından biri olan Kevin N'Koudou, attığı 11 golle gol krallığı yarışında 3. sırada bulunuyor. N'Koudou, Benzema, Malcom, Talisca, Moussa Dembele, Riyad Mahrez, Sadio Mane gibi futbolcuları geride bıraktı.

Krallık yarışında 15 golle Cristiano Ronaldo zirvede bulunuyor, ikinci sırada ise 13 golü bulunan Mitrovic var.

www.aksam.com.tr / Fatih Burak Yıldırım