Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar kararı! Fernando Santos açıkladı...

Vincent Aboubakar cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta kadro dışı kalan yıldız futbolcu için teknik direktör Fernando Santos kararını verdi. İşte Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar için alınan karar...

YAŞAR ÇİFCİBAŞI

Beşiktaş'ta yeni yönetim; Performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana için kadro dışı kararı çıkarmıştı. Bu isimlerden, Valentine Rosier, Eric Bailly ve Jean Onana ile devre arasında yollar ayrılırken, Rachid Ghezzal ise affedilmişti. En çok merak konusu olan da Vincent Aboubakar'ın durumuydu, Fernando Santos kararını verdi.

VİNCENT ABOUBAKAR GERİ SAYIM!

Vincent Aboubakar ile ismi anılan liglerin çoğunda ara transfer döneminin kapandı. Bu olay Kamerunlu golcünün takımda kalma ihtimalini artırırken, devre arasında Beşiktaş da forvete bir takviye yapmadı. Yönetim, yıldız oyuncu için kararı teknik direktör Fernando Santos'un vereceğini söylemişti. Portekizli hoca, Aboubakar'ın takım için önemine vurgu yaptığı açıklamasıyla, deneyimli forvetin takımda kalacağı iddialarını güçlendirdi.

Yıldız golcünün, sakatlığını atlatmasının ardından kadroya dönmesi bekleniyor.

"TAKIM İÇİN ÖNEMLİ BİR OYUNCU"

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Vincent Aboubakar için, "Ben hem bireysel ve kolektif olarak takımdaki oyunculara güveniyorum. Aboubakar, takım için önemli bir oyuncu, tedavisi devam ediyor, bu süreçte duruma bakacağız." ifadelerini kullanmıştı.

SEZON KARNESİ

Bu sezon siyah beyazlı formayla 22 maçta forma giyen Kamerunlı oyuncu, 11 gol 3 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı