Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal krizi! Pendikspor maçı sonrası direkt bileti kesildi...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal krizi yaşanıyor. Süper Lig'de Pendikspor'a 4-0 mağlup olan siyah beyazlı ekipte, yıldız futbolcunun bileti resmen kesildi. İşte Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal cephesinde yaşananlar...

Süper Lig'de Fernando Santos ile yeni bir çıkış yakalamak isteyen Beşiktaş, ligin 21. haftasında Pendikspor'a şok bir skorla mağlup oldu. Siyah beyazlılar, küme düşme hattında bulunan rakibi karşısında sahada dağıldı. Beşiktaş'ın 4-0 kaybettiği maçın ardından gözler, Rachid Ghezzal'a çevrildi.

BEŞİKTAŞ'TA RACHID GHEZZAL'IN BİLETİ KESİLDİ!

Siyah beyazlı kulüp, uzun süredir bir türlü beklenen seviyeye çıkamayan Rachid Ghezzal'ın biletini kesti. Beşiktaş yönetimi, daha önce sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncunun opsiyonunu kullanmama kararı almıştı. Pendikspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası ise Rachid Ghezzal'ın devre arasında gönderilmesi kararı alındı.

UZUN ZAMANDIR SAHALARDA YOK!

Beşiktaş'a transfer olduğu 2020/21 ve 2021/22 sezonlarında taraftarların sevgilisi haline gelen Rachid Ghezzal, yaşadığı üst üste sakatlıklar ve ve bir türlü forma tutamaması sebebiyle yaklaşık 2 sezondur eski performansından uzak kaldı. Beşiktaş cephesi, yıldız futbolcunun yeniden eski formuna yükselmesi için her yolu denedi. Ancak Rachid Ghezzal'ın günden güne daha da düşüş yaşaması üzerine Beşiktaş, oyuncudan ümidini kesti. Siyah beyazlılar, hem maaş yükünden kurtulmak, hem de yabancı kontenjanında yer açmak adına Rachid Ghezzal ile yolların ayrılması kararını aldı.

31 yaşındaki futbolcuyu eski hocası Sergen Yalçın Antalyaspor'a istiyor. Ayrıca Rachid Ghezzal'a Suudi Arabistan ve Katar'dan çeşitli takımların talip olduğu biliniyor.

www.aksam.com.tr